Bydgoszcz
15C
Niebo głównie zachmurzone
87% wilgotność
Wiatr: 4km/h NNW
H 15 • L 15
16C
Nd
15C
Pon
17C
Wt
18C
Sr
17C
Czw
Kolizja samochodu osobowego z tramwajem linii nr 4 na Szpitalnej. Ruch w kierunku pętli Glinki wstrzymany.
Metropolia BydgoskaAKTUALNOŚCISposób na Hot Doga!
viando
31.07.2017 | 11:05

Sposób na Hot Doga!

Na zdjęciu: Parówki z cielęciną Viando.

Fot. mat. prasowe

Zakłady Mięsne Viando powstały w 1992 roku w  miejscowości Radojewice w  wo­jewództwie kujawsko-pomorskim. Fundamentem działania firmy jest własna hodowla żywca położona na  ekologicznie czystych Kujawach, która w pełni pozwala kontrolować jakość surowca użytego do produkcji za­równo wędlin, jak i mięsa kulinarnego.

Tajemnica niepowtarzalnego smaku wyrobów Viando to przede wszystkim naturalne przyprawy: sól, pieprz, świeża cebula i czo­snek, suszony majeranek. Staropolskie receptury i oryginalne prze­pisy decydują o wyjątkowym smaku produktów firmy.

Parówki z cielęciną Viando sprawdzą się nie tylko przy przygotowaniu ulepszonej wersji hot-doga. Są doskonałe na śniadanie, razem z ciepłym pieczywem i świeżym masłem.

ZM Viando były wielokrotnie nagradzane na Międzynarodowych Targach Poznańskich POLAGRA.

viando_800x800

Powiązane treści