Zdjęcia: Wojciech Łowicki/Grupa Deix
Dorocznym zwyczajem w ostatni karnawałowy piątek Joanna i Janusz Franczakowie zaprosili swoich wiernych gości na Bal w Hulance.
Znakiem firmowym tej imprezy jest nie tylko dobra muzyka, którą zaprezentowała Poznańska Orkiestra Rozrywkowa, ale też wyjątkowe doznania kulinarne.
O tę stronę tej karnawałowej nocy zadbali szefowie kuchni Hulanki i Karczmy Rzym Dariusz Malinowski i Dariusz Gibas. Najpierw pojawiły się pieczone indyki, w środku nocy był tort, który jest specjalnością firmową panów Dariuszów, po północy odbył się specjalny pokaz kulinarny. Tym razem na żywo szefowie kuchni przygotowywali różnego rodzaje makarony z owocami morza. Zadbali też o wyjątkowe przysmaki i przystawki w zimnym bufecie.
Było więc coś dla podniebienia ale i na parkiecie nikt nie próżnował. Zabawa trwała do czwartej rano, a najbardziej wytrwali opuszczali Hulankę skoro świt.
- Bal Absolwentów I LO w 2007 roku [ARCHIWUM VIPA] - 30 lipca 2023
- Znana blogerka gotowała w bydgoskiej restauracji [ZDJĘCIA] - 22 lipca 2023
- Marcin Szukaj wrócił na Grodzką 4 [ZDJĘCIA] - 15 lipca 2023