Zdjęcia: Wojtek Łowicki Grupa Deix
W ostatnią sobotę karnawałową zorganizowano Bal w Pałacu w Sucharach. Miejsce jest dobrze znane gościom z wyśmienitej kuchni, więc różnego rodzaju niespodzianek kulinarnych i tym razem nie mogło zabraknąć.
Nie mogło więc zabraknąć po północy specjalnego live cooking, który zaprezentował szef pałacowej kuchni Daniel Kruszyński, a także Eryk Heck oraz Damian Kieras.
Gościom zaserwowano makarony z owocami morza, a także specjalny tort karnawałowy.
Jak to bywa na pożegnalnych balach karnawałowych bawiono się do późnych godzin nocnych.
- Bal Absolwentów I LO w 2007 roku [ARCHIWUM VIPA] - 30 lipca 2023
- Znana blogerka gotowała w bydgoskiej restauracji [ZDJĘCIA] - 22 lipca 2023
- Marcin Szukaj wrócił na Grodzką 4 [ZDJĘCIA] - 15 lipca 2023